Vicente García + Lena Dardelet

Vicente García és un cantant, compositor i músic dominicà, guanyador de 3 Latin Grammys, incloent la categoria “Millor Nou Artista” el 2017. A la seva música conviuen ritmes caribenys amb elements d’avantguarda i alternatius que li permeten habitar en un univers sonor únic. Vicente García compta amb quatre àlbums d’estudi: “Melodrama” (2011), el multi premiat “A La Mar” de (2016), “Candela” (2019), 2 vegades nominat als Latin Grammy el 2019, a les categories “ Millor Àlbum Contemporani / Fusió Tropical” i amb el seu senzill “Ahí Ahí” com a “Grabació de l’Any”. Al seu torn, aquest àlbum també va ser nominat als Grammy Awards a la categoria “Best Tropical Latin Album”.

“Camí al Sol” (2022), el més recent treball de Vicente García, va néixer durant la pandèmia; és una col·lecció fresca i sincera de cançons gravades en bloc que deixen clar el viatge que va fer amb Richard Blair a través dels instruments de corda i l’experimentació. Cançons que juguen a la simplicitat en un to lleuger i amable.

“Camino al Sol” és una recerca cap a dins, un viatge introspectiu per les preguntes fonamentals de la vida: el naixement, el sentit de l’existència i el misteri de la mort”, comenta García.

Media

Et pot interessar