Qui Som

Paral·lel 62 està gestionat per una Unió Temporal d’Empreses (UTE) constituïda per les cooperatives L’Afluent, Quesoni i la Sala Upload.

Anna Cerdà Callís — Codirecció

Núria Ferré José — Codirecció

CONSELL SOCIAL

Paral·lel 62 és un espai obert a la participació. És per això que hem creat un Consell Social actiu i d’escolta, format per una representació plural de les entitats i actors que formen part del projecte o que en són afins. El Consell Social és un espai de reflexió anual on es revisa l’estratègia global del projecte, la programació i l’impacte social. Es compon de persones i entitats vinculades al territori, a l’economia social i als sectors musical i cultural.

Què fem

A Paral·lel 62 apostem per una programació de qualitat, inclusiva, accessible, intercultural i paritària.

Som més que una sala de concerts. Impulsem projectes de creació i formació musicals, acollim i acompanyem talents emergents, escoltem i treballem amb les entitats del barri per potenciar-hi la cultura i programar propostes per a tots els públics.

A Paral·lel 62 hi trobaràs música i també dansa, circ, teatre, presentacions de llibres, monòlegs, jornades de pensament i reflexió… Consulta l’agenda per conèixer totes les novetats.

L’herència d’una sala històrica del Paral·lel

Som l’herència d’una sala històrica del Paral·lel. Des de 1892 fins a l’actualitat, l’espai ha estat el Circo Español Modelo, Teatro Circo Español, Gran Teatro Español, Studio 54, Scenic Barcelona, Artèria Paral·lel, Sala Barts (Barcelona Arts On Stage) i ara, Paral·lel 62.

Transparència

Som un espai de titularitat municipal pública i amb vocació de servei públic. És per això que publiquem les memòries anuals d’activitat del projecte.